Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse de inalta calitate!

Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse de inalta calitate!

Imaginați-vă că sunt papucei pe care copilaşul si-i poate pune usor si de care el se bucură, fie pe jos sau alergand. Imaginați-vă copilaşul deplasându-se în siguranță într-un spațiu fără margini periculoase, capcane, sau mobilier greu. Imaginați-vă jucăriile care fac orice moment liber – în baie, într-un loc cu nisip, sau la domiciliu – nu doar un moment de plăcere, ci, de asemenea, un timp de dezvoltare și de a explora lumea.

Acesta este modul în care lumea AFELO arata. Acestia proiecteaza si fabrica papucei care pot face primii ani din viata ai copilului dumneavoastra extraordinari

Având în picioruşul mic şi delicat  am creat pantofi de piele, care va oferi copilului un spațiu suficient pentru degetele de la picioruşele mici, dezvoltare corespunzătoare, confort și siguranță, precum și bucuria de merge pe jos.

 

Cu produsele AFELO ne ajuta, de asemenea, pentru a face toate locurile din domiciliu prietenos și sigur pentru copilul tau. Dispozitivele noastre de izolare copii sunt proiectate bazate pe propriile noastre experiențe, precum și pe experiențele altor părinți și observarea de copii în sine. Datorită că suntem capabili de a anticipa fiecare pas pe care le iau și de a elimina orice bariere.

Fiecare părinte nou știe foarte bine că o excursie la magazine cu copilul tau ar putea fi dificilă. Copiii sunt nerăbdători, nu să stați într-un singur loc pentru o lungă perioadă de timp, unora le pot fi frică de străini, plâng și  devin inutil iritati. Pentru confortul parintilor si copiilor am dezvoltat un magazin intuitiv și sigur on-line în cazul în care puteți alege pantofii ideali pentru copilul tau.

Share this post

Comments (7)

 • tanase alina Reply

  Buna seara as vrea sa stiu si eu ce nr.inseamna s,m,toate care sunt afisate …nu pot comanda baietelului meu de 1 an ptr va nu stiu la ce nr. se incadreaza…multumesc

  octombrie 1, 2015 at 9:20 pm
  • Andrei Balan Reply

   Trebuie sa masurati in cm talpa celui mic,la care sa mai adaugati inca un cm in plus pentru lejeritatea piciorului. Abia dupa aceea,puteti consulta tabelul de marimi.

   octombrie 4, 2015 at 5:58 am
 • Oana Reply

  Buna ziua. Papuceii sunt numai pentru uz la interior? Mulțumesc

  februarie 2, 2016 at 10:33 am
  • Andrei Balan Reply

   Buna ziua,
   Papuceii pot fi folositi cu incredere si la exterior si pe suprafete lucioase dar trebuie feriti de zonele umede.

   februarie 2, 2016 at 11:42 am
 • Diaba Reply

  Buna ziua. Puteti sa- mi spuneti va rog din ce e confectionata talpa papuceilor? M- ar interesa o pereche de incaltaminte de exterior pt baietelul meu pe care sa o poarte toamna asta pana da frigul. Multumesc!

  august 24, 2016 at 12:47 pm
 • Mari Reply

  Faceti livrari in Italia?

  octombrie 12, 2016 at 6:06 am
  • Andrei Balan Reply

   Se pot face livrari si in afara tarii insa nu avem costuri prestabilite

   octombrie 12, 2016 at 8:26 am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *