Calitate la nivel superior!

Calitate la nivel superior!

Ce reprezinta calitatea acestor papucei?

Mai întâi, materialul.

Pantofii speciali pentru copii proiectati de Afelo sunt fabricati din piele naturala respirabila și extrem de absorbanta care se modelează dupa forma piciorului. Piciorusele copilului dumneavoastra nu vor mai transpire asa mult și rămân mai puțin vulnerabile la abraziune. Pielea produselor noastre asigura durabilitatea pantofilor.

 

În al doilea rând, unic flexibil din piele de căprioară piele.

Multumita pantofilor Afelo care sunt foarte usori, piciorusul mic primește o mulțime de impulsuri naturale. Este demn de amintit că pantofii grei, rigizi și grosi nu oferă condiții de mers pe jos adecvate pentru picioare și poate duce la dezvoltarea necorespunzătoare.

 

În al treilea rând, confort ..

Comfortul este extrem de important pentru copii. Pantofi AFELO sunt largi in zona degetelor pentru a oferi spațiu suficient pentru degetele de la picioarele mici ai copiilor, in timp ce dispozitivul de fixare eficientizeaza printr-o formă de elastic si face ca acestia sa se potrivesca perfect la forma piciorului și nu limitează mișcările sale ascendente.

 

În al patrulea rând, aspectul.

Papuceii Afelo sunt multicolori, decorati manual cu cea mai mare grijă pina la ultimul detaliu ceea ce ii face nu numai durabili, ci și la modă.

Share this post

Comments (3)

 • Visan anamaria Reply

  As dori sa stiu daca comercializati papucei si pt un baietel de 4 ani si daca se preteaza a fi purtati la gradinita?

  octombrie 25, 2015 at 4:39 pm
  • Andrei Balan Reply

   Bineinteles,pe site la sectiunea Descriere a fiecarui produs, regasiti un desen cu indicatii ajutatoare pentru masurarea corecta a amprentei piciorusului si un tabel cu marimi corespunzatoare.
   In functie de piciorus ,marimile sunt pana la aproximativ 6 ani

   octombrie 26, 2015 at 6:27 am
 • Cristina Popescu Reply

  Ieri am primit si noi papuceii comandati pentru fiul meu (1 an si 11 luni). Voi comanda si o a doua pereche.
  Sunt foarte moi, frumos colorati. Desi a fost reticent la schimbarea papuceilor (am trecut de la cei tip soseta, cu talpa de piele), dupa cateva minute de acomodare, nu am mai avut nemultumiri 🙂
  Azi de dimineata s-a dus singurel sa se incalte… desi inca are nevoie de ajutor, incerca dragutul sa si-i puna singurel!
  Va multumim!

  mai 17, 2016 at 2:07 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *