Despre noi

kidopo pune preț pe

kidopo.ro este un magazin online cu articole pentru copii operat de S.C. Red Dolphin SRL.

Misiunea companiei este acea de a oferi celor mici bucuria de a-și alege produsele preferate, iar celor mari relaxarea cumpărăturilor din confortul propriei case, punând la dispoziție, prin kidopo.ro, o selecție bogată de produse de calitate superioară la prețuri atractive și competitive.

Kidopo lucrează cu cei mai importanți furnizori de articole pentru copii din Europa. În acest fel putem asigura o varietate mare de produse și brand-uri precum și disponibilitatea permanentă de produse noi, înnoind permanent stocurile personale și sporind atractivitatea cumpărăturilor.

Date de contact:

Telefon: 0748 114 633

Email: office@kidopo.ro  – pentru comunicări generale, de informații, pentru sugestii și reclamații, pentru comenzi.

Preluare comenzi telefonice
Luni – Vineri : 09:00 – 19:00
Sâmbătă: 09:00 – 12:00


Atenție acordată clienților noștri

Fiecare comandă pe kidopo.ro este analizată și procesată cu mare atenție de către personalul nostru, pentru satisfacția clientului.

Menținerea unei game variate de produse

Magazinul nostru online este într-o continuă căutare de produse de calitate superioară, pe care le importă la cele mai avantajoase prețuri pentru clienții săi.

Asigurarea celor mai competitive prețuri

Deoarece iubim copiii și dorim să le furnizăm cele mai calitative produse și servicii, veți descoperi că prețurile pe kidopo.ro sunt cele mai avantajoase de pe piață!

0
Ani în business
+
0
Comenzi onorate
+
0
Clienți fericiți
0
Nota clienților