Politica de Retur

Returnarea produselor cumpărate online de pe site-ul www.kidopo.ro sunt reglementate de dispozițiile O.U.G. 34/2014 cu modificările ulterioare privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Poți opta pentru returnarea produselor în maxim 14 zile sau pentru schimbul produselor în maxim 30 zile. Detalii complete găsești mai jos, după formular.

 

FORMULAR (schimb sau retur)

  RETUR PRODUSSCHIMB PRODUS

  CUM VREI SĂ TRIMIȚI PRODUSELE? (alege una dintre variantele A sau B)


  VREAU LA LOCKER

  What is 5 x 5 ?


   

  Garantat retur de produs până la 14 zile

  Poti returna oricare din produsele comandate, indiferent de motiv in termen de maxim 14 de zile calendaristice, cu conditia ca produsul sa fie in stare buna, nepurtata, in ambalajul original sau ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport,  iar noi iti vom returna suma integrala pe care ai platit-o pentru produs(mai putin taxele de transport ,inclusiv cele initiale, daca ai beneficiat de transport gratuit si contravaloarea produselor pastrate nu insumeaza valoarea pentru oferta de transport gratuit ), in termen de 10 de zile calendaristice de la inapoierea lui.

  Iată  pașii simpli pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Ambalezi produsul intr-un ambalaj suplimentar. (Iti vom fi recunoscatori daca produsul il returnezi in cutia originala)
  2. Completezi formularul de pe site-ul nostru  si iti trimitem un curier, sau chemi firma de curierat (orice firma de curierat door to door ) sa iti ridice produsul. Pe colet, treci urmatoarea adresa: Red Dolphin srl, Stradela Uzinei Varianta Nr. 2 Loc IASI Jud IASI (in atentia BALAN ANDREI)  SAU completezi formularul de retragere pe care il gasesti AICI si il trimiti prin email office@kidopo.ro (in atentia Andrei BALAN), impreuna cu datele contului bancar si banca sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata. (Formularul de retur e prezentat ca model si nu este obligatoriu).
  • Din momentul in care primim coletul, va vom returna contravaloarea produsului, mai putin taxele de transport daca suma produselor cumparate nu este in cuantumul pentru care ati  beneficiat de transport gratuit, in termen de 10 zile calendaristice prin transfer bancar.
  • In cazul in care se doreste returnarea contravalorii produsului prin alta metoda diferita de transferul bancar, plata se va face in 14 zile calendaristice iar eventualele costuri suplimentare aparute vor fi suportate de catre client.
  • daca se returneaza un produs dintr-o comanda care a beneficiat de transport gratuit si suma produselor achizitionate scade sub pragul de 299 lei, atunci din suma ce va trebui restituita se va opri si contravaloarea  costului de transport initial 

  Produsele trebuie returnate in conditiile  in care au fost primite, nepurtate, fara sa prezinte urme de folosire . In cazul in care produsele au fost purtate sau deteriorate(urme de taieturi pete deformari,lipsa unor parti componente,decolorari ) ducand la diminuarea valorii lor returul nu poate fi acceptat.

  Costul transportului de RETUR sau SCHIMB  este suportat de client si reprezinta costurile de transport prestate de o companie de curierat astfel -Schimb  25 lei – Retur -25  lei 

  ATENTIE !!

  Nu putem primi colete care sunt insotite de taxa de ramburs .

  Produsele dorite la schimb nu pot avea valoare mai mica decât costurile inițiale ale produsului comandat 

  Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi telefonic 0748114633 sau la email-ul  office@kidopo.ro

  Garantat schimb de produs pana la 30 de zile

  In cazul in care doresti schimb de marime sau produs (cu conditia ca produsul  sa fie in stare buna, nepurtat ,iar daca se afla in campanie de reducere de pret ,pretul redus sa nu fie mai mic decat pretul de achizitie initial) trebuie sa urmezi cei 2 pasi simpli:

  • Ne scrii un email pe adresa office@kidopo.ro  in care precizezi:  codul si marimea produsului pe care il returnezi sau codul si marimea produsului pe care il doresti la schimb;
  • Produsele returnate trebuie sa fie intr-un ambalaj suplimentar de protectie, pentru a nu se deteriora la transport, situatie in care returul nu mai poate fi acceptat; Iti vom fi recunoscatori daca produsul returnat va fi impachetat in ambalajul original.
  • Garantam schimbarea produsului in limita stocului disponibil.
  • Produsele dorite la schimb nu pot avea valoare mai mica decât costurile inițiale ale produsului comandat 

  Model de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

  Stimati consumatori, prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

  Informatii importante despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza odonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014) Informatii pentru consumatori .

  Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice.

  Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

  • de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material) sau
  • de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare) sau
  • de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat) sau
  • de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti) sau
  • de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata).

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere –  folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru folosind formularul de mai sus, formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca.

  Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., nu mai tarziu de 10 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare(costurile suplimentare pentru aceasta operatiune fiind suportate de dumneavoastra). Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.