Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

kidopo.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala care va fi emisa conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare sau pe adresa de mail mentionata in comanda .

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Red Dolphin SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Red Dolphin SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Red Dolphin SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Red Dolphin se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Red Dolphin numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu mai este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

S.C. Red Dolphin SRL
Sediu social: Sos. Pacurari nr 18, Mun Iasi, Jud Iasi
Reg. Com: J22/2127/2013
Cod fiscal: RO 32617080

GARANTIA PRODUSELOR VANDUTE PE WWW.KIDOPO.RO 

Pastrati talonul de garantie si factura fiscala ce le veti gasi in coletul primit, pentru eventuale reclamatii de calitate.

Prin talonul de garantie, nu sunt incalcate drepturile consumatorilor conform legii 449/2003 si OG 21/1992 republicata.

Reclamatiile se solutioneaza in 15 zile de la data efectuarii acestora.

Garantia legala de conformitate este de 2 ani, excluzand insa defectele aparute de pe urma uzurii fizice a produsului.

Garantia comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului pentru deficiente neimputabile consumatorului, iar durata medie de utilizare este de 24 luni daca se respecta recomandarile generale privind ingrijirea incaltamintei.

Termenul de garantie este de 30 zile de la data achizitiei pentru: incaltaminte si haine. 

Termenul de schimb este de 30 de zile de la data facturarii pentru produsele vandute pe site.

Modalitatile de asigurare a garantiei sunt urmatoarele:

 • Repararea incaltamintei – se va face intr-un centru specializat;
 • Inlocuirea produsului – daca reparatia nu este posibila;
 • Returnarea banilor – daca reparatia nu este posibila, iar inlocuirea este imposibila sau disproportionata.

Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a predat produsul  expediat catre Red Dolphin  din IASI , si a indicat lipsa de conformitate reclamata.
Daca nu sunteti de acord cu conditiile din talonul de garantie, puteti returna produsul in maxim 14 zile de la data facturii, impreuna cu factura fiscala, prin curierat la Red Dolphin din IASI, cu conditia ca acesta sa nu fie purtat/folosit.
Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate al acestuia se face conform prevederilor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati.

Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei:

 • – Dupa fiecare purtare incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;
 • – Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica un strat subtire de crema sau ceara de incaltaminte;
 • – Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;
 • – Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat sau spalarea manuala cu substante care nu sunt specifice curatarii incaltamintei;
 • – Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer sau alte surse de caldura.
 • – Fetele si talpa pantofilor trebuie ferite de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive.

NU se considera defecte de fabricatie si nu fac obiectul acordarii garantiei:

 • – Defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv.
 • – Disconfortul provenit prin purtarea incaltamintei datorat marimii necorespunzatoare/a unui model necorespunzator formei anatomice a piciorului.
 • – Pielea lustruita sau ceruita manual continua sa capete un aspect “uzat” o data cu purtarea indelungata.
  • – Deoarece captuseala produsului nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul transferului culorii pe ciorap. Se recomanda folosirea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.
  • – Deteriorarile de genul zgarieturilor, al petelor sau rupturilor etc care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul vanzarii.
  • – Incaltamintea de culoare intensa (ex. galben, rosu, albastru, etc.) se poate decolora mai repede in contact cu umezeala si razele solare. Se recomanda hidratarea si protejarea adecvata.

Instructiuni de intretinere si folosire a incaltamintei:

Incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi sau perie, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda.

Petele persistente se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent .

Protejati pielea impotriva umiditatii aplicand spray-ul pentru impermeabilitate.

 • Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea intoarsa sau nubuc.In ambele situatii este contraindicata folosirea unei perii aspre, deoarece aceasta poate produce deteriorari ale fetelor pantofului.Pielea intoarsa si cea nubuc se protejeaza impotriva umiditatii prin aplicarea spray-ului de impermeabilitate .Articolele din inlocuitor sau material textil se vor curata cu ajutorul unei carpe moi.

  Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete din textil se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

  Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale.

  Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona).

  Nu folositi solutii de curatare sau substante de intretinere deoarece exista riscul deteriorarii fetelor din piele.

 • ATENTIONARI: A se evita contactul cu uleiuri, vaseline, vopsele.Incercati incaltamintea; in cazul in care va strange sau nu se potriveste, sunt sanse mici ca pielea sa cedeze.Incaltamintea trebuie purtata adecvat conditiilor meteo si materialelor din care este confectionata. Evitati contactul cu apa, gheata, zapada, in cazul incaltamintei cu talpa din piele.

  Daca produsul nu se potriveste, va rambursam banii in maxim 14 zile de la facturare (incaltaminte + facture fiscala).